Datos personales

Mi foto
treballador del sector de la banca, pare de família i fill de Reus. Hem creat el grup municipalista Ara Reus amb l'objectiu de fer un Reus millor i un Reus per a tothom. La teva opinió és molt important i es per això que et convidem a que participis d'aquest bloc i ens puguis enviar les teves inquietuds. Salut i Ara Reus

23 feb 2011

Un pas endavant

La tarda del dilluns 21 de febrer serà d’aquelles per no oblidar. 

Al voltant d’una taula vam encetar una conversa que va servir per presentar-nos com a persones i per donar a conèixer la filosofia sobre la que s’ha fonamentat Ara Reus.   

Dir-vos que cada dia som més les persones que estem treballant però agrair de forma especial als membres que em van acompanyar (Sr. Enric Bosch, Sr. Jordi Pouget, Sr. Josep Mª Pujol, Sra. Cori Fargas, Sr. Antonio Gesalí, Sr. Daniel Rubio i Sr. Anton Mª Descarrega - que no va poder assistir per motius personals)   

El treball en equip, la voluntat del ciutadà, el pluralisme, la democràcia, la transparència, la il·lusió, les ganes de fer les coses ben fetes... són els ingredients que ens han portat encapçalar el que serà la dinamització de la política de Reus.



Missatges:

Tenim comissions que estan treballant molt dur per crear els punts del programa electoral que anirem presentant. Avui hem donat dos missatges que seran punts forts de la nostra campanya.

Eliminació de les dietes dels Regidors.
Si amb el vostre suport arribem a l’ajuntament  proposarem de forma imperativa que els Regidors no rebin cap retribució per assistir a reunions de cap holding, societat o empresa relacionada amb l’ajuntament de Reus.

Pressupostos públics
Qui sap a on van a parar els seus impostos?
Ara Reus proposa que els pressupostos de la ciutat es puguin consultar a la web de l’ajuntament i que tothom hi tingui accés.

Lema

"Perquè som de Reus", significa que som i serem la representació de tota la gent que viu a Reus i que s'estima a Reus.  Hi ha un ventall de gent molt gran que no té perquè haver nascut a Reus però que és de Reus !!! 


Productes de la terra

Avellanes, menjar blanc i unes botelles de plim. Aquests seran els “detallets” que vam repartir el dia de la presentació i seran els que donarem en els actes que Ara Reus faci per la ciutat.

Pensem que Ara Reus és l’únic instrument de canvi real per la ciutat de Reus i Ara Reus neix perquè Reus necessita un canvi de rumb, canvi de idees i noves formes d’actuació. Només ho podrem fer amb el vostre suport.


Ara Reus ha fet un pas més i hem presentat la formació a la premsa i als mitjans de comunicació. La resposta que hem rebut ha estat increïble. 

Moltes gràcies tots.

2 comentarios:

  1. Molts ànims. El traball serà dur, però la recompensa gran.
    RTV

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Isabel. El treball és un repte i els reptes són bonics d'aconseguir.

    ResponderEliminar