Datos personales

Mi foto
treballador del sector de la banca, pare de família i fill de Reus. Hem creat el grup municipalista Ara Reus amb l'objectiu de fer un Reus millor i un Reus per a tothom. La teva opinió és molt important i es per això que et convidem a que participis d'aquest bloc i ens puguis enviar les teves inquietuds. Salut i Ara Reus

3 may 2011

Ara Reus recolzarà a la Banda de cornetes y tambors Verge de Misericòrdia de Reus

Una de les prioritats del partit municipalista Ara Reus és la participació dels reusencs en la vida política i en totes les activitats que es realitzen a la ciutat de Reus.

Per això, el partit de Jordi Cervera propiciarà la participació de la Banda de cornetes y tambors Verge de Misericòrdia de Reus en tots els seguicis i festivitats pròpies de la ciutat, com les festes de la Misericòrdia, el seguici festiu de la processió de Sant Pere i la Setmana Santa.

En la actualitat a la Banda Reusenca no se’ls hi permet actuar a la nostra ciutat perquè segons la Regidora de cultura , Empar Pont – Esquerra Republicana -, afirma que aquesta és una Banda paramilitar. És per això que han de marxar a altres ciutats com Tarragona per poder actuar.

Aquesta banda és una de les bandes amb més tradició de la ciutat de Reus, consten en el catàleg de bandes de la Diputació de Tarragona i formen part del teixit social de la capital del Baix Camp.

Els integrants de la formació política Ara Reus volem recolzar la participació de les entitats reusenques en les festivitats i en les tradicions pròpies de Reus per què entenem que aquest tipus de participació crea esperit de comunitat a la ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario