Datos personales

Mi foto
treballador del sector de la banca, pare de família i fill de Reus. Hem creat el grup municipalista Ara Reus amb l'objectiu de fer un Reus millor i un Reus per a tothom. La teva opinió és molt important i es per això que et convidem a que participis d'aquest bloc i ens puguis enviar les teves inquietuds. Salut i Ara Reus

13 abr 2011

Convoquem el primer concurs de vídeos d'Internet per les eleccions municipals

En vista de l’èxit que estan tenint els vídeos publicats recentment, hem creat aquest concurs perquè els ciutadans reusencs més creatius mostrin les seves particulars visions de cara a les properes municipals de Reus.

Com a defensors de la participació ciutadana, Ara Reus anima als ciutadans aficionats a l’audiovisual a expressar la seva forma de veure la campanya electoral.


Com hi podeu participar?

Qui vulgui participar haurà de crear un vídeo o muntatge audiovisual sobre les eleccions municipals de Reus, publicar-lo a youtube o altres plataformes digitals, i enviar el link al correu ara@arareus.cat  amb les seves dades personals, demostrant la seva autoria.

Els vídeos participants ja es poden veure a l’apartat del “Concurs” a la plana web d’Ara Reus, www.arareus.org/concurs_ara_reus.html  on seran votats pels internautes.



L’autor de vídeo més votat tindrà un premi de productes 100% reusencs, que consistirà en:
  • 5 kg. d'avellanes de Reus
  • 1/2 kg. de menjar blanc
  • 12 botelles de Plim

(Productes que Ara Reus està repartint en la seva campanya electoral)

Aquest concurs s’ha convocat a partir de l’aparició de dos vídeos “humorístics” sobre la campanya electoral reusenca a la pàgina youtube, un dels quals fa referència al PSC de Reus i el segon sobre Ara Reus.

Des d’Ara Reus, es vol premiar aquestes iniciatives, que donen un toc més divertit a la campanya electoral tot i mostrant els diferents punts de vista que tenen els ciutadans reusencs sobre els procés electoral.


El concurs el podreu seguir mitjançant el meu bloc i el meu facebook.


 Bases del Concurs de vídeos ReusMunicip@ls2011

  • Ara Reus no es fa responsable del continguts dels vídeos.
  • No es publicarà cap vídeo amb continguts racistes, sexistes, xenòfobs o sexuals.
  • Tots els vídeos hauran de penjar-se a Youtube, així com a altres plataformes i comunicar-ho a l’equip d’ara reus mitjançant el correu electrònic ara@arareus.cat
  • El propietari dels vídeos haurà de comunicar-ho a l’equip d’ara Reus.
  • Serà obligat donar nom, cognom i dades de contacte per tal de poder fer entrega del premi.
  • En cas que el vídeo sigui d’autoria anònima serà publicat i entrarà en el sistema de votacions tot i que no se li podrà fer entrega del premi.
  • El premi són 5 kg. d’avellanes, ½ kg. de menjar blanc i 12 ampolles de Plim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario