Datos personales

Mi foto
treballador del sector de la banca, pare de família i fill de Reus. Hem creat el grup municipalista Ara Reus amb l'objectiu de fer un Reus millor i un Reus per a tothom. La teva opinió és molt important i es per això que et convidem a que participis d'aquest bloc i ens puguis enviar les teves inquietuds. Salut i Ara Reus

15 mar 2011

Ara Reus obre seu social al carrer Sant Joan de Reus

El proper dijous 17 de març  a les 18:30 de la tarda Ara Reus inaugurarà la que serà la seva seu social i oficina d’atenció ciutadana fins passades les eleccions del 22 de maig.
  • El local, ubicat en els baixos del carrer Sant Joan nº9 de Reus, s’obre amb dos clars objectius: informar als veïns de Reus de les línees de treball que està desenvolupant el partit 
  • que els ciutadans puguin fer arribar noves propostes a l’executiva del partit.

Des de l’aparició d’Ara Reus i fent gala de la vocació participativa del ciutadà, Ara Reus va obrir una bústia de suggeriments mitjançant les diferents plataformes digitals com són la web www.arareus.cat, les xarxa social facebook i el bloc del jordi Cervera (www.jordicervera2011.cat). Ara també les persones interessades es podran adreçar a la seu del partit parlar directament amb col·laboradors del partit.

La seu estarà oberta de dilluns a divendres en horari comercial i alguns dissabtes.

Ara Reus informa
Aprofitant l’esdeveniment, el partit presentarà els butlletins informatius - Ara Reus informa - que s’enviaran per correu postal i que també  es repartiran en diferents punts de la ciutat.

Ara Reus informa és una eina informativa que pretén explicar i argumentar d’una manera molt planera aspectes i problemàtiques de la ciutat.

En el primer número s’avancen mesures per combatre l’Atur i dades reals de la desocupació de la nostra ciutat i s’analitza l’ increment de l’ impost directe (IBI) i com aquest afecta  les nostres butxaques.

A l’ Ara Reus s'informa i es publicaran altres propostes en l’àmbit de Medi Ambient, Salut, Immigració, Comerç, polítiques socials, cultura...  entre altres.

Us hi esperem .
Ara Reus 

No hay comentarios:

Publicar un comentario