Datos personales

Mi foto
treballador del sector de la banca, pare de família i fill de Reus. Hem creat el grup municipalista Ara Reus amb l'objectiu de fer un Reus millor i un Reus per a tothom. La teva opinió és molt important i es per això que et convidem a que participis d'aquest bloc i ens puguis enviar les teves inquietuds. Salut i Ara Reus

16 mar 2011

Un portaveu sindical a les llistes d’Ara Reus

Bomba informativa!!!!


Miguel Pérez Rubio és la ultima incorporació de les llistes del partit municipalista Ara Reus.

Aquest nou fitxatge simbolitza l’esperit per la defensa dels drets de ciutadà i dels treballadors, donat que el Sr. Pérez ha sigut una destacada figura sindicalista a la ciutat de Reus.

Des de la seva tasca de delegat Sindical d’UGT a la seu reusenca de l’empresa Fomento Contrucciones y Contratas, una de les contractes més importants de la província de Tarragona,  ha lluitat cos a cos pels drets dels treballadors durant gairebé una dècada. A més, fins l’any 2010 va exercir com a Secretari General de la Federació de Serveis Públics d’UGT a nivell estatal.

Encara que mai no s’ha dedicat activament a la política, Miguel Pérez sempre ha tingut un marcat esperit de servei a la comunitat, lluitant per aconseguir millores i defensar els drets dels treballadors. En aquest sentit, ell mateix recalca que ha sigut el caràcter  participatiu ciutadà d’Ara Reus el que l’ha empès a sumar-s’hi, donat que no creu que pogués encaixar en un projecte polític més convencional.

En quant a la seva visió i aportació a aquest projecte, Miguel Pérez es prendrà aquesta nova fase com a una nova manera de lluitar pel que sempre ha estat la seva prioritat: els drets dels treballadors i dels ciutadans.

La seva serà una veu que se’n farà ressò dels punts de vista dels treballadors i de la gent del carrer al consistori municipal.

Del seu cap de llista, Jordi Cervera, destaca la seva serietat i sinceritat, que ha demostrat sempre estar en contacte amb els treballadors i ha donat suport a les seves peticions.


Miguel, sigues benvingut i Ara Reus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario