Datos personales

Mi foto
treballador del sector de la banca, pare de família i fill de Reus. Hem creat el grup municipalista Ara Reus amb l'objectiu de fer un Reus millor i un Reus per a tothom. La teva opinió és molt important i es per això que et convidem a que participis d'aquest bloc i ens puguis enviar les teves inquietuds. Salut i Ara Reus

23 mar 2011

Ara Reus també amb el món de l’esport

A la incorporació d’Ara Reus de Gerard Aragonés anunciada fa uns dies, se li suma ara l’arribada del Sr. Gaspar Molné - President de l'Atlètic Esportiu Reus Futsal - i el Sr. José Maria Riolobos - Gerent del gimnàs Chois Sport -.

La llista de la formació política d’ Ara Reus s’engreixa amb dos ciutadans reusencs que mai s’havien dedicat a la política però que arriben amb ganes de treballar per fer de l’esport i dels esportistes de Reus una aposta de futur.

Riolobos, porta més d’una dècada dirigint el gimnàs Chois Sport,al centre de Reus, on exerceix com a entrenador de diversos esports de contacte. És una figura destacada al món d’aquest tipus d’esports a la comarca,  i ha potenciat molt el protagonisme de Reus en el seu àmbit, celebrant a la ciutat diversos certàmens  de nivell nacional i europeu.

Per altra banda, Gaspar Molné, és conegut per la seva labor en el món del futbol sala a Reus. Dirigeix l'Atlètic Esportiu Reus Futsal,  un club que conta amb més de vuitanta jugadors i porta gairebé quatre dècades dedicant-se a l’organització d’aquest esport.

Ambdós faran un front comú des d’Ara Reus per exigir:

  • Més recolzament i reconeixement per a l’esport base.  
  • Treballaran per aconseguir un millor finançament esportiu.
  • Millora en l’accessibilitat a les instal·lacions municipals.
  • Tracte igualitari a les diferents modalitats esportives, evitant que hagi esports de primera i de segona categoria.


A més, Gaspar Molné afirma que s’han de prendre mesures específiques per recolzar els esports base, com el repartiment equitatiu pel territori de les instal·lacions esportives o la diversificació dels tipus d’instal·lacions que permeti la pràctica de diferents esports.

Per a aquests apassionats de l’esport,  aquesta aventura política representa l’oportunitat d’aconseguir unes millores tangibles en matèria d’esport a la ciutat. 

L’Ara Reus de Jordi Cervera els hi transmet la serietat i la confiança de que en un futur proper, l’esport reusenc pot arribar a tenir el suport que mereix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario